Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.
Lehké těstoviny carbonara
⏱20 minut
- SLOŽENÍ:
160 g. špagety *rýže
4 plátky slaniny
1/2 malé bílé cibule, nakrájené
2 žloutky
60 g. strouhaný parmazán
1 lžíce olivového oleje
4 nové koření nebo 1/3 lžičky černého pepře .
Vaření vody
- PŘÍPRAVA:
– Těstoviny uvařte ve velkém množství mírně osolené vody a nechte je al dente. Necháme si trochu vody na vaření.
– Nakrájejte slaninu a opečte ji na pánvi bez oleje.
– Když je hotová, vyndáme ji na talíř, do pánve vložíme cibuli a opékáme s využitím tuku, který nám zbyla slanina. Když je cibule měkká (10 min), vypneme oheň a odstavíme.
– Žloutky, olej a parmazán dáme do mísy, promícháme a odstavíme.
– Zbývá sestavit pokrm spojením všech přípravků na pánvi, špaget, vejce se sýrem, slaninou, cibulí, mletou paprikou a trochou vody na vaření.
– Vše dobře promícháme a podáváme horké s trochou nastrouhaného parmazánu a špetkou pepře .
– Rychlý pokrm se spoustou chuti, tajemství tohoto pokrmu je v pepři a pokud je z Jamajky , úspěch je zaručen.
Komentáře
Diskuze je prázdná.